Arctic light filmfestival 2017

Ännu en Arctic light filmfestival och ännu en affisch samt öppningsfilm. Den här gången började jag med att skapa en helt animerad film men ångrade mig halvvägs då jag inte riktigt lyckades förmedla vad jag var ute efter och det affischförslag jag gjorde utifrån den filmen inte skulle fungera bra i tryck. Istället samlade jag ihop all min lediga tid och allt skumgummi jag hade kvar i ateljén och byggde om figuren från 2016, men nu som en handdocka (där förövrigt skumgummit till huvudet kommer från madrassen i Finns gamla babysäng).

För bakgrunderna återanvände jag delar av miljöer från kortfilmen Vem kan älska Pikku Iso? som jag filmar/filmade samtidigt. Effekter och annat animerade jag i Light Wave 3d och After Effects för att slutligen foga samman allt i After Effects.

Slutligen fixade Martin Eriksson (TCB i Kiruna AB) både ljud och musik.