Sentai RoGanger

Det här är en reklamfilm jag satt ihop tillsammans med Jan, Johan och Anna på Reklam & Grafiska. Idén var att göra ett Sentai-team för deras företag och att göra filmen i lite retrostil som de första Sentai-serierna från 70-talet.

I påskas började arbetet, i början med byggande av hjälmar och robotkostym och efter dåligt väder och annat som förskjutit inspelningen så begav vi oss en junidag slutligen upp på Luossavaara för att spela in, vilket vi raskt fick avbryta då det blåste så mycket att Jan nästan blåste bort i robotkostymen.

reklamografiska

Andra inspelningsdagen, filmad på plats på Luossavaara och mot en greenscreen på Reklam & Grafiskas bakgård, gick dock betydligt bättre.

Musik komponerad av Martin Eriksson och smörig Sentai-text skriven av Yukiko Soshino Fredriksson. Själv står jag bakom foto, regi, animation, effekter, klipp, byggandet av robotkostym och hjälmar, samt sång.